top of page

Mijn passie

'Do what you love and love what you do' - Dit is toch wel mijn levensmotto! Ik hou ervan om mooie dingen te maken en mensen blij te maken met mijn ontwerpen. Zit jezelf vast met je ideeën en kom je er simpel weg niet uit, wie weet kan ik jou wel helpen! 

Met ruim 25 jaar aan ervaring met het werken voor diverse opdrachtgevers ben ik in staat om jouw merkidentiteit nog beter op de kaart te zetten. Het creatieve denken en doen zit bij mij in m'n DNA. Mijn missie is dan ook om jouw unieke verhaal door te vertalen naar een spraakmakend merk, helemaal passend bij jou, je bedrijf én je klanten.

Ik begrijp als geen ander dat je als bedrijf wilt opvallen in deze verzadigde markt. Wanneer je met mij in zee gaat duik ik zo goed en diep mogelijk in jouw verhaal. Jouw verhaal is namelijk jouw unique selling point. Door jouw uniek verhaal door te vertalen naar een spraakmakend merk, tillen we samen jouw bedrijf naar een hogel level. Zo kom jij in de top of mind van jouw potentiële klanten en race jij de concurrentie voorbij. Mij passie voor het vormgeven zorgt ervoor dat je weer verliefd wordt op je eigen brand! 

Het kan soms lastig zijn om het beeld wat jij voor ogen hebt over te brengen op je site. Ik ben groot fan van mooie fotografie en zoek naar passende foto’s en kleur combinaties voor ieder ontwerp. Zo creeër je niet alleen een uniek product maar geef je ook een speciaal gevoel bij je producten, diensten en huisstijl.

Of het nu gaat om een logo, je complete brand, een challenge, ebook of juist een website, check mijn laatste projecten om je een idee te geven van wat er mogelijk is. 

Zou je graag willen weten wat ik voor jou kan betekenen. Mail of bel me en we maken een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken om jouw wensen vorm te geven. LEUK! Spreek je snel.

Monique werk.jpg

Monique van Kessel

Creatieve duizendpoot

06 50 51 22 57

info@moniquevankessel.nl

do what you love
and love what you do

WAT BIED IK AAN

Identity & Branding,

Print, Digital & Web, Art Direction

Tevreden klanten

+ Anneke Klaassens

+ Renault

+ Simone Levie

+ Love in a Box

+ La Place

+ Citroën

+ Aegon

+ Siemens

+ Rabobank

+ En France

+ SoLilly

+ PScallme

Monique van Kessel  

studi

o

BRANDING 

LOGO MVK WIT.png
bottom of page