top of page

INTERIEUR & STYLING

Graag bedenk en maak ik een originele interieuroplossing of een creatief interieurontwerp.

000b92c6b6a0f0dfff12c160a1f5eecf.jpg

HOE IK WERK

Ik laat me door mijn intuïtie leiden en voel vaak feiloos aan wat de klant zou willen.

Een moodboard is de eerste stap naar een tof ontwerp.

moodboard kamer.jpg

INTERIEUR ONTWERP

Graag bedenk en maak ik een originele interieuroplossing of een creatief interieurontwerp. Dit kan een geheel nieuwe indeling of een kleurplan zijn, of advies over de materiaalkeuze of het uitzoeken van de juiste verlichting. Eenheid creëren vind ik belangrijk, balans in de ruimte ook, net zoals een open en een persoonlijke benadering.

OP MAAT

De meubels die we allemaal kennen uit de winkels, zijn standaard qua maat, look en feel lang niet altijd geschikt voor een ruimte. Omdat iedere ruimte vraagt om andere oplossingen ontwerp ik meubels en verlichting vaak zelf. Zo heb ik lange, smalle eettafels van 75 centimeter breed ontworpen, met een zwevend blad, passend bij een eettafelbankje tegen de muur. 

  • Inhoud pakket
    Geheel uniek ontwerp op basis van jouw wensen, tevens maak ik een moodboard voor je brand. Je ontvangt 2 logo voorstellen! Hieruit maken we samen een keuze die ik verder uitwerk naar het definitieve logo Vervolgens maak ik van het definitieve unieke logo verschillende varianten voor diverse achtergronden + Strategische sessie + Primair logo en secundaire logo’s + 2 concept voorstellen + Kleurenpalet + Typografie selectie + Brandguide + Bestanden voor web & print
  • Duur project
    4 tot 6 weken
  • Investering
    vanaf 995,-
WAT ZOEK JIJ?
Prijzen pakket
interior.jpg

AFGERONDE PROJECTEN

WIE BEN JIJ?

Met je interieur laat je zien wie jij echt bent. Daarom vind ik het zo mooi om met mijn intuïtie te werken en voel ik feilloos aan wat er bij jou past. De interieuradviezen die ik geef verlopen via een vaste werkwijze, waarin we samen op zoek gaan naar de juiste stijl, sfeer en indeling van de woning. Vervolgens ga ik verder met het advies en werk ik het totale ontwerp tot in de kleinste details uit. 

HOE WERK IK?

Ik verdiep me in jouw smaak en manier van leven en stem daar mijn ontwerp op af. Dat doe ik door concreet en van A tot Z te adviseren. Ik help je sfeer en stijl te combineren met comfort en oog voor de praktische zaken.

LET'S CONNECT

Wil jij weer verliefd worden op je eigen huis? Stuur me dan snel een bericht.

Monique van Kessel  

studi

o

BRANDING 

LOGO MVK WIT.png
bottom of page