INTERIEUR & STYLING

Graag bedenk en maak ik een originele interieuroplossing of een creatief interieurontwerp.

000b92c6b6a0f0dfff12c160a1f5eecf.jpg

HOE IK WERK

Ik laat me door mijn intuïtie leiden en voel vaak feiloos aan wat de klant zou willen.

Een moodboard is de eerste stap naar een tof ontwerp.

moodboard kamer.jpg

INTERIEUR ONTWERP

Graag bedenk en maak ik een originele interieuroplossing of een creatief interieurontwerp. Dit kan een geheel nieuwe indeling of een kleurplan zijn, of advies over de materiaalkeuze of het uitzoeken van de juiste verlichting. Eenheid creëren vind ik belangrijk, balans in de ruimte ook, net zoals een open en een persoonlijke benadering.

OP MAAT

De meubels die we allemaal kennen uit de winkels, zijn standaard qua maat, look en feel lang niet altijd geschikt voor een ruimte. Omdat iedere ruimte vraagt om andere oplossingen ontwerp ik meubels en verlichting vaak zelf. Zo heb ik lange, smalle eettafels van 75 centimeter breed ontworpen, met een zwevend blad, passend bij een eettafelbankje tegen de muur. 

Prijzen pakketten

INTERIEUR & DESIGN PAKKET


Een interieuradvies lever ik op in een compleet uitgewerkte tekening, schaal 1:50 met een:
• Indeling van het interieur: hoe wordt de ruimte ingedeeld en wat komt waar precies te staan?
• Kleuradvies: welke kleuren gaan we gebruiken? Uiteraard met juiste kleurnummers, ook voor plafond, plinten, lijsten, deuren, enzovoort.
• Materiaaladvies: wordt het een bank in leer of stof? Wat doen we dan met de stoelen? En welk materiaal gebruiken we voor de lampen, bijzettafels, dressoir enzovoort? Wat kunnen we doen om de akoestiek goed te krijgen?
• Lichtplan: Wat voor soort verlichting gebruiken we en waar? Hoe krijg je het gezellig en toch werkbaar?
• Moodboard/Collage: proef de sfeer en zie de stijl en kleuren in één oogopslag

Kosten
Een advies aan huis kost € 195,-. Een totaalontwerp, 2D getekend op schaal, inclusief advies over verlichting, materialen, kleuren, keuze meubels, raamdecoratie en stijladvies is mogelijk vanaf € 750,-. Je kunt mij ook inhuren als personal shopper vanaf € 75,- per uur.

AANVRAAG
TOTAAL PAKKET


Bij dit pakket inbegrepen twee moodboardopties; drie indelingsopties; moodboard met sfeer en kleuren; plattegrond met indeling; lichtplan met advies lichtpunten; concreet advies meubilair met verkoopadressen concreet advies lampen met verkoopadressen concreet advies accessoires met verkoopadressen concreet advies vloeren & raambekleding concreet advies verfkleuren & behang Inspiratie en schetsmatig ontwerp maatwerkmeubilair Investering 1.450,-

AANVRAAG
INSPIRATIE PAKKET


2 kleurenpaletten voor alle muren, plafonds en kozijnen van een ruimte naar keuze, inclusief kleurcodes Mét creatieve ideeën zoals het toepassen van een of meerdere muren in een accentkleur, het schilderen tot bepaalde hoogtes, of in bepaalde hoeken of nissen 3 verschillende indelingen voor de gekozen ruimte, rekening houdend met meubels die je al hebt en nieuwe meubels die je zou willen aanschaffen. Inspiratie in foto’s voor alle items in de ruimte, zoals meubels, accessoires en verlichting. Let op: dit is geen concreet advies. Je ontvangt per indeling inspiratie in de vorm van foto’s (van bijvoorbeeld Pinterest). Hier kan je dan zelf een passend meubel voor zoeken in woonwinkels. Wil je liever een concrete shoppinglist? Kies dan voor een geheel ontwerp van de ruimte. Daarin ontvang je een concreet ontwerp van A tot Z. Gebaseerd op jouw wensen Alle contact verloopt via mail Investering 450,-

AANVRAAG

 
 
interior.jpg

AFGERONDE PROJECTEN

WIE BEN JIJ?

Met je interieur laat je zien wie jij echt bent. Daarom vind ik het zo mooi om met mijn intuïtie te werken en voel ik feilloos aan wat er bij jou past. De interieuradviezen die ik geef verlopen via een vaste werkwijze, waarin we samen op zoek gaan naar de juiste stijl, sfeer en indeling van de woning. Vervolgens ga ik verder met het advies en werk ik het totale ontwerp tot in de kleinste details uit. 

HOE WERK IK?

Ik verdiep me in jouw smaak en manier van leven en stem daar mijn ontwerp op af. Dat doe ik door concreet en van A tot Z te adviseren. Ik help je sfeer en stijl te combineren met comfort en oog voor de praktische zaken.

LET'S CONNECT

Wil jij weer verliefd worden op je eigen huis? Stuur me dan snel een bericht.